tirsdag den 5. april 2011

Nu er mundharmonikaen kommet i lommen, og øver mig flittigt på den! Det går stærkt fremad .. Og satser hårdt på at guitaren er i hus i morgen, eller bliver jeg en anelse skuffet, må jeg indrømme! Kjolen har bare med at komme før fredag, da jeg helst skal bruge den fredag aften, til HSG .. Det er voldsomt.
I dag var vejret en smule trist, men det kunne ikke slog denne skipper ud af kurs! Skibet sang fremad, og det var også den vej jeg kom. Min kære klassekammerat, Nanna, nakkede en Figurines plakat til mig, og endnu en gang har det lykkes hende at gøre mig lykkelig!
Efter skolen traskede jeg i byen, med min veninde Eva underarmen(Ikke bugstaveligt) Og vi indvaderede Sterio Studiet, og selv købte jeg en CD med Vinnie Who, og hun erobrede to CDer.
Skanderborg festivals billetterne er forhåbentlig tættere på nu, men har stadig problem med at finde en partner der siger hunderede procent ja! Så, desperat teenager pige, søger festivals partner! Ingen krav om alder, udseende, køn osv. Bare personen er klar til at freake lidt ud.
Skanderborg Festival .. Det bliver vildt.
I ferien slår skuden sejl imod Sverige, og ja .. Det er ikke en metafor .. Jeg skal sejle derhen. Jeg glæder mig en anelse .. Og lidt mere til.
Jeg har bestemt mig for ikke at bruge flere penge denne måned! Da jeg har flippet lidt meget ud, de sidste par dage .. Brugt alle de penge, som jeg ellers skulle have brugt i Berlin .. Men gør intet, da jeg er ovnudlykkelig ved de ting, som jeg har fået fisket til mig! Så intet at klage over der ..
I næste måned bliver alt bedre .. Prøver jeg i det mindste at trøste mig selv med .. Selvom jeg skal bruge mine penge på en tattoo. Dog kommer jeg ikke ad, med for mange penge! .. Håber jeg. Men den tattoo, kalder virkelig på mig.
Jeg har virkelig også brug for at snart komme til koncert igen! Er helt tændt, på tanken om koncerter, efter den Figurines koncert! Kan slet ikke kontrollere mig selv mere, det er helt voldsomt. Men bliver nød til at takke af herfra .. Med Vinnie Who, dansende i mine øre, vil jeg nu slukke computeren, og tage en morfar .. Denne dag har været en fantastisk dag .. Selvom regnen har lagt sine spor på mit hår. God-morfar/nat.

Bloglovin

Follow la vie comme freja