søndag den 13. februar 2011


Wow! Det lykkes mig at være syg i 8 dage!

Men det er heldigvis fortid, nu til update!
I fredags var jeg i skole(For første gang i 8 dage) Det var edder-satsme-hyggeligt!

Lørdag var jeg til en enorm hyg-agtig fødselsdagsfest for Gitte og Maria. Sjældent har jeg moret mig så usandsynlig meget! Og jeg ønsker at takke min kære kvinde - Linda.
Jeg dansede for første gang(offentligt) i et år! Jeg holder mig fra dans normalt, men min kvinde skulle jo prises. Dog skete der noget .... Originalt? ... Jeg fik en pølse i hovedet ... 2 gange. En lækker rød pølse. (Jeg hader pøller! ): ) Og jeg erklæret fred med en fjerne. + Som den geniale person jeg jo er, glemte jeg gaverne til de små børn. ): Hvilket var roser(de ved det godt) og nu er det vinterferie, så de kære små kan ikke modtage deres gaver før skole start igen! Og der er roserne godt og grundig døde. - R.i.p roser.

I dag var jeg så ude at køre i trafikken for første gang! Og det gik vidunderligt. + Jeg er hermed ORGANDONOR! Så dræb mig bare, og tag mine indvolde! :D

Citater der glædeligt skal mindes:

"Også ser jeg bare ben over det hele!" - Linda.
"Undskyld at jeg ikke er aerobic!" - Freja.
"Lakse sæsonen er ovre!" - Ida.
"JEG HAR MIT BUSKORT MED! Jeg kan bevise, hvem jeg er!"

Det sidste citat ligger op til en historie.
Da vi(Linda og jeg) skulle ind stod der tog mænd med solbriller og jakkesæt.
Linda har travlt med at grine af dem, mens jeg siger "Hvorfor har de solbriller på! Det er jo mega mørkt! Det kan ikke se en skid!" Vi trasker imod dem, og imens flyver tankerne igennem mit hovede, jeg tænker: "HUSK DU ER FREJA! Kom ikke i tvivl, du ER Freja! Du har buskort med dig! JEG KAN BEVISE, HVEM JEG ER! Har buskort i lommen" Vi bliver standset med et "Har du narko?" Linda svare pænt nej, mens jeg personligt mere får fremstammet et "tjooeh-neeeej øhhh .. nej." - Jeg stempler mig selv som kriminelle Freja.

2 kommentarer:

ida r sagde ...

Dejlig blog du har :)
kærligst ida

Freja Jeppesen. sagde ...

Mange tak! (: Glæder mig at høre du syntes det.

Bloglovin

Follow la vie comme freja