søndag den 20. februar 2011

Dagen i går som billeder!

Dette billede kalder jeg Måge Massakre.
Der er vi på vej hen til Koldinghus.
Nu er vi så ankommet til Koldinghus. Det er mig på billede.
En bog, som en ung fan har lavet med The Beatles, da de var hotte i Danmark.
The Beatles tøjet(ikke det vi prøvede, men en kopi af det.)
Et vidunderligt billede af The Beatles, som er ved at få kammet deres hår.
Kopier af deres instrumenter.
Mig, som er ved at kvæle Nicoline, fordi jeg er så sulten efter 14 dage i fangeskab. Eva har vi allerede dræbt, og spist, nu er det Nicoline der skal spises.
Mig, på café?


I går var jeg på Koldinghus muserum med Nicoline og Eva! Det var en af de bedste dage i mit liv!

De bedste dage i mit liv:
1. Da jeg fik Minni.
2. Da Minni fik hvalpe første gang.
3. Da Minni fik hvalpe anden gang(Især fordi Tulle blev født der!)
4. Da jeg blev gift med Eva, på Rådhuset.
5. Da jeg var i London med Sct Ibs(Okay .. Det var den bedste uge i mit liv!)
6. Også The Beatles Koldinghus!

Vi prøvede Beatles kostumer! Det var ekstremt fedt! Og nu vil vi starte et band, der skal hedde Beatles as Girls. Jeg er Paul McCartney, Nicoline er Ringo Starr, Eva er George Harrison, og Line er John Lennon! Line er bare ikke helt sat ind i planerne endnu(Men Line, hvis du læser dette, så er det fordi vi skal starte et band! Og du skal lige ha' syet en kjole, som minder om John Lennons outfit i Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band! HUSK BRILLERNE! Og lær lige at spil på nogle instrumenter!)

Jeg må sige, at Koldings gågade stinker(Minus Retro butikken, men den får stort minus fordi den er lukket om lørdagen!!!!)

Men om dagen,
Vi tog med et tog kl 10:10(Det koster 200kr at tage til KOLDING! 200kr! DET ER JO VOLDSOMT!! OG TOGET VAR ET MINUT FORSINKET! Puha DSB) Og kørte med toget i 52 minutter. Derefter fik vi(Eva) øje på Kolding Hus med det samme, og vi traskede op af et bjerg(Eller ... ''Bare'' en MEGET høj bakke). Vi stod derefter i kø(Som kostede 35kr for mig, fordi jeg er 18 ): Det er træls at være sammen med mindre mennesker!) Vi blev forheksede i deres shop, med alt Beatles de solgte(Glas, kopper, nøgleringe, magneter, postkort, bøger osv) Men valgte at gå videre. Vi hoppede hurtigt igennem middelalder udstillingen! Og endte ved noget dukketeater(HVOR DE IKKE BRUGTE DUKKERNE! -.-) Der stod vi så noget tid, men forlod det ganske kort efter et grumt skrig! Som skræmte os en del. Endelig kom vi hen til Beatles delen. Det var ... Magi. Da vi havde kigget det første sted, skulle vi op i toppen(AF EN VOLDSOM DUM TRAPPE, FOR FOLK DER LIDER AF HØJDESTRÆK!) Det tog mig ret lang tid af komme op, fordi jeg var tæt på panik/chok tilstand. Men vi kom op! Hvor vi betragtede nogle LP plader, og bøger. Vi endte ved noget tøj, og kunne ikke finde ud af om vi måtte prøve det. Jeg gramsede lidt på det, for at se om der startede nogle alarmer, men der skete intet. Så var der nogle børn der nakkede deres hatte, også tænkte vi "SÅ MÅ VI FANDME GODT!" Og en gammel dame sagde også "Det er derfor det hænger der, så i kan prøve det!" Hvilket vi så gjorde! Jeg var Paul McCartney, Nicoline som Ringo Starr, og Eva som George Harrison. Så fik vi en mand til at tage et billede af os, som THE BEATLES! Fantastisk. Efter den vidunderlige oplevelse, gik vi ned i deres kælder, hvor vi opdagede The Beatles Band Hero(Sorry, hvis jeg ikke husker spillets navn helt korrekt) spillet. Men der var nogle drenge der spillede! Så vi stod og kiggede på, til de ikke gad mere. Så tog vi over! Og ROCKEDE! Der kom et enormt(10 - 15 personer) publikum og kiggede på os, og grinede af vores dumheder og skænderier. Vi forlod scenen i stor applaus(Måske lidt overdrevet), og personligt havde jeg lige haft en ud af kroppen oplevelse, mens jeg tæskede trommerne, det var som at Ringo havde overtaget min krop! Vi betragtede resten af muserummet, og deres fangekælder(som var FRYGTELIG skuffende) Forlod vi muserummet i stor glæde, og med nogle store oplevelser i håndtasken(Jeg købte en nøglering, og cigaretskjuler med The Beatles!) Resten af dagen foregik i byen, hvor der ikke skete en skid, og på café.

1 kommentar:

zoé [LIGHTNINGFACTORY] sagde ...

nice blog! i'm jealous, i want to go there! i just visited our beatles museum in holland and i will soon be visiting the one in liverpool!
i followed, do you want to follow mine?

x zoé -lightningfactory.blogspot.com -

Bloglovin

Follow la vie comme freja